Antena 3 CNN Actualitate Locale I-a oferit unui polițist o mită generoasă pentru a scăpa de un dosar penal. Ce a făcut omul legii

I-a oferit unui polițist o mită generoasă pentru a scăpa de un dosar penal. Ce a făcut omul legii

I-a oferit unui polițist o mită generoasă pentru a scăpa de un dosar penal. Ce a făcut omul legii
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Mai 2017   •   19:10

Un polițist din cadrul Secţiei Rurală Rast a refuzat o mită de 400 de euro, de la un șofer, care încerca să scape de un dosar penal pentru conducerea unui autototurism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit adevarul.ro.

Polițistul a anunţat pe ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, care au organizat un flagrant şi l-au prins pe bărbat în momentul în care vroia să ofere plicul cu bani.     

„I-a oferit o sumă de bani pentru a nu i se întocmi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, infracţiune constatată la data de 28.04.2017. Poliţistul a refuzat categoric această ofertă şi a depus denunţ, fiind dispusă organizarea şi realizarea activităţii de prindere în flagrant. Făptuitorul a fost prins imediat după ce, în biroul ofiţerului de poliţie, i-a oferit acestuia suma de 400 euro“, se arată în comunicatul emis de DGA.  

Şoferul este acuzat acum de comiterea infracţiunii de dare de mită.

×
Subiecte în articol: politist mita dosar penal
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close