Antena 3 CNN Actualitate Locale "O minune s-a întâmplat!" | Icoană cu Maica Domnului, intactă după ce o casă a luat foc în Bihor

"O minune s-a întâmplat!" | Icoană cu Maica Domnului, intactă după ce o casă a luat foc în Bihor

O icoană cu Maica Domnului a rămas intactă după un incendiu devastator la o casă din localitatea Valea Mare de Criş din judeţul Bihor.

"O minune s-a întâmplat!" | Icoană cu Maica Domnului, intactă după ce o casă a luat foc în Bihor
Sursa foto: Facebook | Mănăstirea Izbuc
de Alin Tarnovschi    |    16 Feb 2022   •   10:15

"Am dori să vă împărtășim o minune ce s-a întâmplat la începutul lunii februarie cu o icoană a Maicii Domnului.

În noaptea de 1 spre 2 februarie 2022, a avut loc un incendiu într-o gospodărie din localitatea Valea Mare de Criș, județul Bihor. A ars un buldoexcavator și un microbuz care s-au făcut scrum, precum și multe alte obiecte mecanice și tot ce s-a aflat în hala respectivă. A ars tot ce a intrat în contact cu focul, inclusiv obiecte metalice s-au topit iar cele mai multe au fost distruse în totalitate.

Acest necaz s-a întâmplat în noaptea dinaintea sărbătorii "Întâmpinarea Domnului" în gospodăria unei familii de oameni credincioși, pe care ii cunoaștem și care au o legătură specială cu Mănăstirea Izbuc.

Singurul obiect rămas întreg, a fost o icoană a Maicii Domnului, litografie (hârtie) iar rama din plastic.

Cu toții dăm Slavă lui Dumnezeu pentru această minune și o cinstim și o fericim pe Maica Domnului așa cum a fost ea cinstită în Biserică de la început și așa v-a fi până la sfârșitul veacurilor.

Ne rugăm pentru această familie greu încercată, ca Dumnezeu să îi mângâie și să le întărească credința, iar Maica Domnului să se roage la Fiul ei pentru noi toți.

"Bucură-te, ceea ce ești plină de har; Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei!" (Luca 1;28)

Așa s-a adresat Îngerul Gavriil trimis de Dumnezeu la Sfânta Fecioară Maria, iar de atunci, de 2000 de ani toți credincioșii îi adresează aceste cuvinte de laudă și altele asemenea, împlinindu-se cuvintele spuse de Maica Domnului:" Iată, de acum mă vor ferici toate neamurile" (Luca 1;48)", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Mănăstirii Izbuc.

=MINUNEA CU ICOANA MAICII DOMNULUI CARE NU A ARS= Am dori să Vă împărtășim o minune ce s-a întâmplat la începutul lunii...

Publicată de Manastirea Izbuc pe Marţi, 15 februarie 2022

×
Subiecte în articol: Mănăstirea Izbuc Bihor incendiu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close