Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini cu dezastrul lăsat în urmă după o răfuială a clanurilor de romi din Lugoj

Imagini cu dezastrul lăsat în urmă după o răfuială a clanurilor de romi din Lugoj

Cinci persoane din Lugoj au fost duse la audieri după ce astăzi, în zorii zilei, un individ s-a înfipt intenționat cu mașina în poarta unei case. Vorbim despre un conflict între două clanuri care ar fi pornit de la faptul că unii dintre ei n-au fost invitaţi la un botez.

Imagini cu dezastrul lăsat în urmă după o răfuială a clanurilor de romi din Lugoj
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Borboros    |    18 Aug 2022   •   12:58

Un scandal de proporții a avut loc în această dimineaţă între două clanuri de rromi din Lugoj.

"Strada Mărăşeşti este acum cea mai păzită stradă din oraş, asta pentru că la ora 6 dimineaţa, un autoturism a intrat într-o curte şi a dărâmat poarta uriaşă, în încercarea de a îi lovi pe cei care locuiesc aici. 

Practic, acest scandal a izbucnit din cauza faptului că unul dintre clanurile din Lugoj, cel mai cunoscut de altfel, s-a simţit lezat pentru faptul că această familie, în locuinţa căreia ne aflăm şi noi, a organizat un botez, unde nu i-au invitat şi pe aceştia.

De supărare, cei din clanul Viscol au încercat să îi sperie pe proprietarii de aici.

Pe lângă faptul că au distrus uşa şi au distrus totul în cale, se pare că aceştia au atuncat inclusiv cu bucăţi de beton care ar fi putut să îi rănească pe cei care locuiesc aici. 

În urma scandalului, cinci persoane au fost reţinute şi duse la audieri, acolo unde dau explicaţii cu privire la cele întâmplate. 

Echipaje de jandarmi şi poliţie sunt prezente aici la faţa locului, în încercarea de a nu degenera acest scandal", a prezentat Andreea Borboros, corespondent Antena 3.

×
Subiecte în articol: claunuri bătaie rromi Lugoj rafuiala
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close