Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini dramatice din interiorul unui spital COVID-19. O femeie este trântită pe jos într-un salon și nimeni nu o ridică

Imagini dramatice din interiorul unui spital COVID-19. O femeie este trântită pe jos într-un salon și nimeni nu o ridică

Imagini dramatice au fost surprinse la spitalul COVID-19 din Cavnic. O femeie este zace trântită pe jos într-un salon și nimeni nu o ridică.

Imagini dramatice din interiorul unui spital COVID-19. O femeie este trântită pe jos într-un salon și nimeni nu o ridică
de Vasile Dale    |    03 Apr 2021   •   15:57

Femeia este internată în secția COVID-19 a spitalului, același spital în care a avut loc un incendiu în urmă cu câteva săptămâni. În imagini se poate vedea cum femeia este întinsă pe podea și nimeni nu o ridică. Condițiile din unitatea medicală ar fi extrem de proaste.

Bărbatul care a trimis filmare susține că ele au fost realizate la etajul întâi al Spitalului din Cavnic, acea parte care a fost transformată în secție COVID-19 cu zece paturi. Mai mult decât atât, el a filmat și o baie care este distrusă și nu poate fi folosită. 

Spitalul de Psihiatrie din Cavnic este în administrarea autorităților locale.

"Urmează să luăm măsuri (...) nu am apucat încă să discut cu nimeni și nu știu încă despre ce este vorba. După ce mă documentez și vorbesc cu toată lumea, managerul este în drum spre spital, o să avem o discuție. Din câte am înțeles, acel salon este salonul care a fost incendiat, deci este o anchetă a poliției acolo.

Nu putem să efectuăm lucrări acolo până când nu este gata ancheta. (...) Ceea ce am văzut în aceste imagini este neplăcut și vom dispune măsuri. Nu știu cum doamna aceea a ajuns jos și cum s-a ajuns acolo (...) Eu ca primar nu pot să intru în spital, spitalul este în carantină. (...) Dacă ar fi după mine aș demite tot personalul, dar nu îmi permite nimeni acest lucru (...) Deocamdată voi lua măsurile pe care legislația mi le permite", a spus primarul din Cavnic, la Antena 3.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic

În urmă cu doar câteva săptămâni, un incendiu a izbucnit la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic. Focul a dus la evacuarea a peste 70 de pacienți. Incendiul ar fi izbucnit după ce un pacient care fuma într-un wc situat la etajul 3 a aruncat o ţigară în gura de aeraj.

Incendiul a fost localizat repede, întrucât în zonă se află o unitate SMURD, ai cărei membri ai intervenit prompt. Focul, care a fost lichidat, a produs doar pagube materiale.

×
Subiecte în articol: Cavric
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close