Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini exclusive din Spitalul Colentina gol, unde mii de pacienți stau la porți, fără tratament și sunt ignorați

Imagini exclusive din Spitalul Colentina gol, unde mii de pacienți stau la porți, fără tratament și sunt ignorați

Antena 3 a prezentat primele imagini din Spitalul Colentina după ce acesta a fost transformat în centru suport COVID.

Imagini exclusive din Spitalul Colentina gol, unde mii de pacienți stau la porți, fără tratament și sunt ignorați
de Laura Dinu    |    19 Iun 2020   •   13:28

Spitalul Colentina este gol și nu datorită faptului că în România nu mai sunt bolnavi, ci din cauză că porțile lui sunt încă închise. 

Fiica unei femei care face parte din rândul miilor de bolnavi care nu au acces la tratament de când spitalele au fost închise a intrat în direct la Antena 3 unde a povestit chinul prin care trece mama ei. 

”Mama mea este o pacientă de 70 de ani, cu comorbidități asociate, care este pacienta Spitalului Colentina, în cadrul Clinicii de Urologie, unde, în fiecare an, trebuie să suporte o mini intervenție, deci este un pacient cronic. Trebuie să i se schimbe un stent ureteral o dată pe an, nu poate intârzia foarte mult această intervenție pentru că apar infecții urinare care sunt tratate aproape continuu cu antibiotic, ea având și o comorbiditate asociată, cancer de col uterin.

Am reușit să vorbesc cu medicul curant din cadrul clinicii, l-am contactat în privat, însă dumnealui este frustrat că nu poate să mă ajute nici măcar cu un răspuns și îmi spunea că are aproape 500 de pacienți care îi așteaptă răspunsurile”, a declarat femeia. 

×
Subiecte în articol: spital colentina
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close