Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini halucinante: Bătaie cu răngi şi bâte la Serviciul de Medicină Legală din Constanţa. 11 persoane au fost reținute

Imagini halucinante: Bătaie cu răngi şi bâte la Serviciul de Medicină Legală din Constanţa. 11 persoane au fost reținute

Imagini halucinante: Bătaie cu răngi şi bâte la Serviciul de Medicină Legală din Constanţa. 11 persoane au fost reținute
06 Noi 2019   •   11:36

UPDATE:  Un număr de 11 persoane au fost reţinute şi vor fi prezentate miercuri instanţei de judecată, pentru tulburarea liniştii publice şi distrugere, în urma unui conflict iscat cu o zi înainte între mai multe persoane în faţa sediului Serviciului de Medicină Legală (SML) din Constanţa, fiind necesară intervenţia luptătorilor.

----------------------------

Zeci de persoane s-au luat la bătaie, marți, în faţa sediului Serviciului de Medicină Legală din Constanţa, iar scandalul a fost aplanat doar după intervenţia luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale.

Totul a pornit de la un bărbat care a mers la Medicina Legală pentru a scoate un certificat medico-legal în baza căruia să poată depună plângere împotriva unui bărbat care l-a lovit.

Martorii au sunt la 112, iar poliţiştii au intrat în alertă generală. Mai multe echipaje au fost direcţionate imediat către zona în care se băteau membrii celor doua clanuri. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și  liniștii publice și distrugere", se arată într-o informare a IPJ Constanţa.

×
Subiecte în articol: bate IML
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close