Antena 3 CNN Actualitate Locale Primele imagini cu intervenția salvatorilor, la petrecerea cu vedete unde un bărbat a fost ucis. Alex Velea a fost audiat ca martor

Primele imagini cu intervenția salvatorilor, la petrecerea cu vedete unde un bărbat a fost ucis. Alex Velea a fost audiat ca martor

Primele imagini surprinse la forte puțin timp, după atacul cu macete de la petrecere de fițe din Dâmbovița.

de Carmina Pricopie    |    11 Feb 2024   •   11:57

Un bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost înjunghiat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dâmbovița. La eveniment participau mai multe vedete printre care Alex Velea, Antonia și Alina Eremia.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini cu paramedicii care încercau să salveze viața victimei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Este vorba de un bărbat în vârstă de 41 de ani care a murit în urma a 20 de loviturilor de macetă.

Din primele informații, trei bărbați se află în custodia poliției și sunt suspectați că l-au atacat pe bărbatul de 41 de ani care a și murit ulterior.

Cei trei fac parte din clanul Fabian, un temut clan din București. Sunt băieții vrăjitoarei Sidonia. Un clan la care anchetatorii au mai descins și anii trecuți.

Pe numele lor există mai multe dosare penale, fiind acuzați de mai multe fapte cu violență.

Conflictul ar fi izbucnit spontan, s-ar fi certat cu victima pe tema muzicii cântate de către lăutarii de la acea petrecere.

A urmat o încăierare, atât în interiorul hotelului, cât și în afara hotelului.

Pe lângă bărbatul decedat, mai există o victimă rănită la mână.

Imediat după atac, cei trei frați au reușit să fugă de acolo cu o mașină și au încercat să se ascundă la o cabană, undeva în vecinătate.

Polițiștii i-au prins și i-au dus la audieri. La aceste audieri a ajuns și Alex Velea.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, Alex Velea a fost martor ocular și se afla chiar în apropierea locului în care a avut loc agresiunea. Artistul i-ar fi cunoscut pe cei trei agresori din București, iar aceștia chiar au publicat mai multe filmulețe de la petrecere în compania cântărețului.

În acest moment cei trei frați sunt reținuți. Unul dintre ei este considerat autorul acestei crime.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close