Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini cu momentul în care un polițist este luat pe capotă de un șofer drogat, în București

Imagini cu momentul în care un polițist este luat pe capotă de un șofer drogat, în București

Avem imagini cu momentul în care polițistul din București a fost luat pe capotă de șoferul drogat, care încerca să scape de filtrul poliției. Agentul a suferit mai multe răni în urma impactului și a fost transportat la spital.

de Ana Ciuvică    |    24 Feb 2024   •   14:51

Update 25 februarie, ora 08:51: ”La data de 25.02.2024, în jurul orei 00:55, Judecatoria Sectorului 1 și-a însușit propunerea Parchetului și a emis pe numele conducătorului auto mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a transmis Brigada Rutieră.

Șoferului i s-a făcut rău în timpul audierilor de la poliție, fiind chemată, la sediul Brigăzii Rutiere, o ambulanță, care a plecat cu girofarul pornit, urmată de o mașină de poliție.

În continuare, la audieri mai sunt două femei, martore, care erau în mașină cu bărbatul în momentul în care s-a întâmplat totul.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu momentul în care polițistul a fost luat pe capotă de șoferul drogat

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Este vorba despre o adevărată urmărire ca în filme pe străzile din București.

Incidentul a avut loc în Nordul Capitalei. Un polițist i-a făcut semn bărbatului pentru a opri ca să fie testat, în urma unei acțiuni de control pentru depistarea persoanelor care conduc vehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Acesta nu a oprit și a fugit. Polițiștii au făcut un baraj, după cum se poate vedea și în imagini, în încercarea de a-l prinde, însă șoferul nu a vrut să oprească. Bărbatul a lovit un polițist și o mașină de poliție și a fugit. 

Mașina lui a fost găsită câteva străzi mai încolo, ieșise din mașină și a încercat să fugă de polițiști pe jos, dar polițiștii au reușit să-l prindă, în cele din urmă. Bărbatul a fost testat cu aparatul DrugTest, dar și cu etilotestul. A ieșit pozitiv la ambele. Conform unor surse, ar fi consumat cocaină. El a fost transportat la INML pentru a i se recolta probe biologice.

De asemenea, și mașina a fost cercetată de către polițiști, care au găsit în interiorul vehiculului mai multe urme de praf alb.

 

×
Subiecte în articol: şofer drogat București poliţist lovit
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close