Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini revoltătoare! Cum e dus un bătrân bolnav în fiecare zi la spital

Imagini revoltătoare! Cum e dus un bătrân bolnav în fiecare zi la spital

Imagini revoltătoare! Cum e dus un bătrân bolnav în fiecare zi la spital
14 Feb 2018   •   16:38

Un bătrân de 81 de ani din comuna Pietrari este nevoit să se chinuie în fiecare zi din viața lui. Bătrânul e bolnav și e dus la spital cu ajutorul unei căruțe pe un drum cum rar vezi în țările europene. 

"Am 5 kilometri până la spitalul din Voineşti. Până la şosea sunt numai bolovani, noroi şi apă. De patru ani sunt bolnav. A dat boala peste mine, dar nu mor. Nu vine moartea să mă ia. Nu aş vrea să mai trăiesc în halul ăsta", povestește bătrânul. 

Nicio ambulanță nu poate ajunge la el acasă din cauza drumului îngrozitor. 

"În fiecare săptămână trebuie să îl ducem la spital. Aici nu urcă nici tractorul, ci doar doar caii. Şi aşa rămânem înţepeniţi. Aşa a fost mereu, de 47 de ani, de când mă ştiu eu. Primăria nu te bagă în seamă", ne-a spus Dănuţ Sugeac, unul din băieții acestuia, potrivit Adevărul

Primăria spune că nu face nimic fiindcă în zona respectivă sunt doar niște familii izolate des restul lumii. 

"Pe strada Sugeţi se va face prima intervenţie după data de 1 martie, în momentul în care noi vom schimba lama de deszăpezire de la utilaj şi vom pune cupa cu care vom interveni în zonă. Cum se va usca puţin vom interveni. Acolo sunt două familii cu probleme de sănătate şi în vârstă. Singura variantă este pietruirea şi realizarea şanţurilor", a spus primarul. 

×
Subiecte în articol: spital batran
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close