Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini revoltătoare la un liceu din Suceava! O profesoară violentă a lovit un elev. „Nu-ţi convine, du-te la altă şcoală"

Imagini revoltătoare la un liceu din Suceava! O profesoară violentă a lovit un elev. „Nu-ţi convine, du-te la altă şcoală"

Imagini revoltătoare la un liceu din Suceava! O profesoară violentă a lovit un elev. „Nu-ţi convine, du-te la altă şcoală"
Sursa foto: foto- captura Antena 3
06 Mar 2018   •   12:43

Imagini incredibile au fost filmate într-un liceu din Suceava. O profesoară de limba engleză dă afară din clasă un elev, cu urlete şi palme. 

Totul a fost filmat de un coleg în timpul orei la liceul tehnologic din Dolhasca.

În urma incidentului, care s-a petrecut la sfârşitul semetrului întâi, conducerea liceului abia acum a demarat o anchetă disciplinară.

În funcţie de rezultatul anchetei, atât elevul, cât şi profesoara, se pot alege cu sancţiuni.

„Am convocat Consiliul de Administraţie, cel mai devreme miercuri. Vom numi o comisie de cercetare, iar cei care au greşit sigur vor fi sancţionaţi. Potrivit deontologiei profesionale, un cadru didactic trebuie să primească elevul la şcoală, nu să-l alunge. Eu cel puţin aşa văd lucrurile. Ceea ce am văzut în filmuleţ nu mi se pare în regulă, dar nu mă pot pronunţa. Cred că vina este împărţită, lucrurile trebuiau gestionate mai bine”, a declarat Constantin Tanasă, directorul școlii. 

×
Subiecte în articol: elev profesoara Suceava liceu imagini
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close