Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini revoltătoare: Spray pulverizat în botul unui urs, pe Transfăgărăşan: "Pădurea este casa ursului. Este ca şi cum îi traversezi sufrageria"

Imagini revoltătoare: Spray pulverizat în botul unui urs, pe Transfăgărăşan: "Pădurea este casa ursului. Este ca şi cum îi traversezi sufrageria"

Imagini revoltătoare surprinse pe Transfăgărăşan, acolo unde un pasager dintr-o maşină a pulverizat un spray în botul unui urs aflat pe marginea drumului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iun 2023   •   14:36

Cu câteva clipe înainte, un şofer oprise şi aruncase animalului ceva de mâncare.

Autoutilitara din care a fost pulverizat spray aparţine Administraţiei Bazinele de Apă Argeş-Vedea.

Poliţiştii din zona respectivă au deschis dosar penal pentru rănirea cu intenţie a animalelor. Între timp, încearcă să îl găsească şi pe făptaş.

Citeşte şi: Momentul în care un bărbat aruncă cu o sticlă într-un urs, pe Transfăgărăşan. Imaginile au devenit virale

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Asociația de protecția animalelor care a postat filmuleţul pe Facebook a cerut tuturor iubitorilor de animale să trimită petiții către autorități, pentru ca bărbatul să fie găsit și tras la răspundere.

Intelegem ca va deranjeaza, ca dintr-o data nu mai aveti loc de ei, desi voi v-ati dus peste habitatele lor, nu invers. Acest drum traversează o zona de padure. Padurea este casa ursului. Este ca si cum ii traversezi sufrageria, nu trebuie sa te miri ca este acolo. Niciunul dintre cei doi soferi nu a procedat corect! Hranirea ursilor de catre oameni nu face altceva decat sa puna si ursii si oamenii in pericol. Dar sa ii dai cu spray paralizant unui urs care nu te ataca, este fapta penala. AG-61-APE este numarul de inmatriculare a masinii, care pare a fi a unei firme, deci usor de identificat individul care descarca spray-ul paralizant inspre urs. Pe cel de acum cateva zile care a aruncat cu o sticla in alt urs, intr-o situatie similara, l-a ridicat politia. Sa-i rugam sa il ridice si pe individ ca sa raspunda pentru fapta lui. Sesizari, insotite de acest clip, se pota face on line la https://ag.politiaromana.ro/ro/petitii-online

Publicată de Kola Kariola pe Marţi, 27 iunie 2023

×
Subiecte în articol: urs spray Transfăgărășan
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close