Antena 3 CNN Actualitate Locale Primele imagini cu șalupa distrusă în accidentul naval din Delta Dunării. Turistul dispărut este căutat în continuare

Primele imagini cu șalupa distrusă în accidentul naval din Delta Dunării. Turistul dispărut este căutat în continuare

Au trecut mai bine de cinci ore de când este căutat, inclusiv cu un elicopter, un turist care a căzut în Dunăre în momentul în care două șalupe pline cu oameni s-au ciocnit. Printre cei care au căzut în apă în urma impactului este și un bebeluș de un an. Părinții au reușit să-l salveze la timp. 

Primele imagini cu șalupa distrusă în accidentul naval din Delta Dunării. Turistul dispărut este căutat în continuare
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2023   •   16:30

Căutările continuă la Tulcea, atât pe apă cu ambulanțele navale, cât și din aer. Salvatorilor li s-a alăturat imediat elicopterul de la SMURD Galați pentru că din aer totul se vede mai bine, iar echipajul de la bordul elicopterului ar putea livra date importante salvatorilor de pe apă pentru a-l putea repera pe bărbatul care este dat dispărut. 

Martorii spun că în urma impactului, bărbatul a fost aruncat din ambarcațiune și a dispărut în apele Dunării, astfel încât nimeni nu a mai putut sări după el pentru a-l salva. 

Citește și: Două bărci cu turiști s-au ciocnit în Delta Dunării! Un tânăr a căzut în apă și a dispărut 

Nu este exclus ca acesta să fi fost rănit în timpul impactului și să fi căzut inconștient în apă. Este foarte posibil ca bărbatul de 30 de ani să fi stat pe locurile din spate ale ambarcațiunii, fix în locul unde aceasta a fost lovită. 

13 pasageri se aflau pe cursa care îi ducea de la Mila 23 către Tulcea, iar alți șapte se aflau pe ambarcațiunea de mare viteză care i-a lovit pe aceștia. 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close