Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini şocante într-un cartier din Constanţa! Patru bărbați, bătuţi în plină stradă de proxeneţi

Imagini şocante într-un cartier din Constanţa! Patru bărbați, bătuţi în plină stradă de proxeneţi

Scene şocante în zona Cireșica, din municipiul Constanţa. Patru bărbați, au fost bătuţi în plină stradă, de o gașcă de proxeneți. Deşi scandalul s-a întâmplat în data de 8 iunie, Poliția nu ar fi fost sesizată în acest caz.

Imagini şocante într-un cartier din Constanţa! Patru bărbați, bătuţi în plină stradă de proxeneţi
Sursa foto: Antena 3
de Alexandra Ghețea    |    24 Iun 2022   •   09:48

În imaginile surprinse se vede cum trei indivizi se apropie de un bărbat, iar unul dintre ei i-a dat cu pumnul în faţă, iar omul cade secerat la pământ.

Alţi trei bărbaţi au fost bătuţi apoi de aceiaşi indivizi.

Potrivit unor surse, Poliţia nu a fost sesizată în acest caz.

După ce imaginile au fost făcute publice, oamenii legii s-au sesizat din oficiu şi au început cercetările.

Aceştia au deschis şi un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Incidentul a avut loc pe 8 iunie, în jurul orei 1.30 dimineața.

Potrivit martorilor, atacatorii ar fi niște proxeneți care au ”grijă” de fetele care activează pe varianta Aurel Vlaicu, iar oamenii legii nu ar face nimic, întrucât sunt ”mână în mână cu poliția”, scriu jurnaliştii de la replicaonline.ro

 Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

"Urmare a apariției, în spațiul public, a unor imagini video în care se observă faptul că, pe un trotuar de la intersecția străzilor Cișmelei cu Dispensarului, un grup format din mai multe persoane exercită acte de violență asupra altui grup de persoane, tulburând ordinea și liniștea publică, vă comunicăm următoarele:

În urma acestui eveniment nu a fost înregistrată nicio plângere, de la data producerii și până în prezent. 

În urma luării la cunoștință despre aceste înregistrări, polițiști din cadrul Secției 2 s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice", au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

×
Subiecte în articol: proxeneti Constanța bătaie
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close