Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini terifiante în Ialomița. Femeie bătută cu bestialitate după ce ar fi refuzat să întreţină relaţii intime cu doi bărbaţi (VIDEO)

Imagini terifiante în Ialomița. Femeie bătută cu bestialitate după ce ar fi refuzat să întreţină relaţii intime cu doi bărbaţi (VIDEO)

Imagini terifiante în Ialomița. Femeie bătută cu bestialitate după ce ar fi refuzat să întreţină relaţii intime cu doi bărbaţi (VIDEO)
Sursa foto: sursă foto: Facebook Alexandru Cumpănașu
29 Aug 2019   •   13:59

Un filmuleț terifiant, în care o femeie din judeţul Ialomiţa este bătută cu bestialitate de doi bărbaţi, a fost postat pe Facebook de către Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, adolescenta ucisă de Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a îngrozit întreaga țară.

În magini se observă cum o tânără, aflată într-o sală de jocuri, alături de doi bărbaţi, este lovită de către aceștia cu bestialitate.

De altfe, oamenii din jur nu intervin și fiecare își vede de treaba sa. Incidentul a avut la începutul lunii aprilie 2019 şi,  potrivit lui Alexandru Cumpănaşu, scena terifiantă a avut loc în  judeţul Ialomiţa

Alexandru Cumpănașu susține că femeia ar fi fost bătută pentru că nu dorea să întreţină relaţii sexuale cu cei doi bărbaţi.  

×
Subiecte în articol: Alexandru Cumpanasu femeie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close