Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini de senzaţie cu tirul Dracula, "tunat" cu 70.000 de euro de un şofer român. În loc de pat are un sicriu alb

Imagini de senzaţie cu tirul Dracula, "tunat" cu 70.000 de euro de un şofer român. În loc de pat are un sicriu alb

Ovidiu Orădan, un șofer de camion din Arad, face furori pe şoselele lumii, cu mastodontului său pe care l-a "dracularizat" cu o sumă considerabilă.

Imagini de senzaţie cu tirul Dracula, "tunat" cu 70.000 de euro de un şofer român. În loc de pat are un sicriu alb
Sursa foto: Arhiva personala
de Alexandra Dima    |    04 Sep 2023   •   09:31

Când meseria se împleteşte cu pasiunea pot apărea minuni. Aşa a fost şi în cazul lui Ovidiu Orădan, care a moştenit de mic dragostea pentru maşini de la tatăl său. Acum deţine o firmă de transport cu 68 de camioane, însă unul dintre ele îi reflectă pe deplin pasiunea.

Mastodontul a fost pur şi simplu tunat după legendele despre Dracula. Tema de pe cabină este continuată şi pe semiremorca de tip izotermă.

Pictura și interiorul sunt inspirate din războaiele lui Vlad Tepeș cu turcii și prezintă inclusiv otomani trași în țeapă, dar include și imaginea castelului Bran. Interiorul este îmbrăcat în piele inscripționată cu însemne inspirate din poveștile cu vampiri și vârcolaci. Nu lipsesc nică cănile sau statuetele cu motive specifice.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În loc de pat are un sicriu alb, în care Ovidiu Orădan spune că doarme fără probleme în parcările de pe traseele curselor pe care le face prin Europa, potrivit Adevărul.

Decorațiunile din interior au fost realizate manual timp de aproape 8 luni atât pentru autotractor, cât și pentru semiremorcă.

Cu banii investiți în decorare putea să își cumpere un alt camion de un an vechime, dar a ales să-și satisfacă visul.

Până în prezent a parcurs cu camionul Dracula peste 500.000 de kilometri.

×
Subiecte în articol: sofer de tir dracula
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close