Antena 3 CNN Actualitate Locale Împuşcături în plină stradă, într-o comună din Dolj: Trei morţi şi două persoane rănite. Agresorul, printre victimele decedate

Împuşcături în plină stradă, într-o comună din Dolj: Trei morţi şi două persoane rănite. Agresorul, printre victimele decedate

Împuşcături în plină stradă, într-o comună din Dolj: Trei morţi şi două persoane rănite. Agresorul, printre victimele decedate
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
02 Dec 2016   •   20:28

Update: Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite după ce un tânăr a folosit, vineri după-amiază, un pistol într-o altercaţie iscată în localitatea Palilula, comuna Bucovăţ, judeţul Dolj, în timp ce se afla în vizită la o prietenă.

Amelia Barbu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, a declarat pentru Agerpres că altercaţia în care s-a folosit o armă artizanală a fost anunţată prin 112, la ora 16,45, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. "Altercaţia produsă la Palilula, în care s-a folosit şi o armă artizanală, în care mai multe persoane au fost rănite a fost sesizată prin 112. Poliţiştii de la investigaţii criminale şi criminaliştii ajunşi la faţa locului au constatat că aspectele sesizate prin 112 se confirmă", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că un tânăr de 28 de ani din Timişoara, aflat în stare de depresie, care venise la Palilula după o prietenă de a sa, a avut o altercaţie cu mai mulţi vecini şi a folosit un pistol, împuşcând mai multe persoane. În urma celor petrecute, un bărbat a murit pe loc, iar alte trei persoane au fost rănite. După ce şi-a dat seama ce a făcut, tânărul timişorean s-a împuşcat cu aceeaşi armă. Ulterior, au murit şi fiul bărbatului decedat pe loc, precum şi agresorul.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj care a preluat ancheta în acest caz.

Ştire iniţială: Un bărbat din localitatea Palilula, comuna Bucovăţ, judeţul Dolj, a murit, iar alte două persoane au ajuns la spital după ce un tânăr a folosit, vineri după-amiază, un pistol într-o altercaţie.

Potrivit martorilor, un tânăr de 28 de ani din Timişoara, venit în vizită la prietena sa în localitatea Palilula, ar fi avut o altercaţie cu un vecin al acesteia, motiv pentru care a scos un pistol şi l-a împuşcat pe respectivul bărbat şi pe fiul acestuia. În urma rănilor, vecinul fetei a decedat, iar fiul acestuia a fost rănit. În momentul în care tânărul şi-a dat seama de acţiunea sa, ar fi încercat să se sinucidă cu aceeaşi armă, însă a scăpat cu viaţă şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, precum şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj care a preluat cazul. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: impuscaturi Dolj
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close