Antena 3 CNN Actualitate Locale În ce stadiu sunt lucrările la metroul care duce în Drumul Taberei

În ce stadiu sunt lucrările la metroul care duce în Drumul Taberei

În ce stadiu sunt lucrările la metroul care duce în Drumul Taberei
Sursa foto: foto: economica.net
22 Aug 2015   •   16:41

În prezent, lucrările la primul tronson al Magistralei 5 de metrou au fost efectuate în proporţie de 72%. Conform Metrorex, tronsonul Râul Doamnei - Eroilor 2 va fi dat în folosinţă până la finele anului viitor, scrie b365.ro.

Până la inaugurarea liniei de metrou, spre sfârșitul anului 2016, constructorii trag tare pentru a finaliza lucrările în zona Eroilor 2, punct care face legătura cu celelalte patru stații, respectiv Academia Militară, Orizont, Favorit și Drumul Taberei 34. Din datele Metrorex, Magistrala M5, care leagă centrul Bucureștiului de Sectorul 6, înregistrează întârzieri în apropierea Parcului Drumul Taberei. Lucrările la această stație de metrou au rămas în urmă, numai 17% din săpătura stației fiind realizată, circa 24% din structură construită și 36% din lucrările de deviere a rețelelor finalizate. În prezent, cei mai mulți muncitori, pe lungimea celor aproximativ 7 km de linie de metrou, sunt comasați în zona stației Parcul Drumul Taberei pentru avansarea lucrărilor. - See more at: http://www.b365.ro/in-ce-stadiu-sunt-lucrarile-la-metroul-din-drumul-taberei-metrorex-magistrala-5-finalizata-in-2016_235526.html#sthash.54wozr4h.dpuf
Până la inaugurarea liniei de metrou, spre sfârșitul anului 2016, constructorii trag tare pentru a finaliza lucrările în zona Eroilor 2, punct care face legătura cu celelalte patru stații, respectiv Academia Militară, Orizont, Favorit și Drumul Taberei 34. Din datele Metrorex, Magistrala M5, care leagă centrul Bucureștiului de Sectorul 6, înregistrează întârzieri în apropierea Parcului Drumul Taberei. Lucrările la această stație de metrou au rămas în urmă, numai 17% din săpătura stației fiind realizată, circa 24% din structură construită și 36% din lucrările de deviere a rețelelor finalizate. În prezent, cei mai mulți muncitori, pe lungimea celor aproximativ 7 km de linie de metrou, sunt comasați în zona stației Parcul Drumul Taberei pentru avansarea lucrărilor.

Mai multe, pe b365.ro

×
Subiecte în articol: metrou Drumul Taberei
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close