Antena 3 CNN Actualitate Locale Zece politicieni şi trei preoţi la inaugurarea unei grădiniţe, în Sălaj. Cu greu au avut loc să taie panglica

Zece politicieni şi trei preoţi la inaugurarea unei grădiniţe, în Sălaj. Cu greu au avut loc să taie panglica

În comuna sălăjană Crasna, mândria rurală a judeţului, s-a inaugurat cu mare fast o grădiniţă. Nu mai puţin de zece politicieni au fost prezenţi, în frunte cu vicepremierul Kelemen Hunor.

Zece politicieni şi trei preoţi la inaugurarea unei grădiniţe, în Sălaj. Cu greu au avut loc să taie panglica
de Dana Musceleanu    |    06 Sep 2022   •   15:32

Zece politicieni centrali și locali au participat luni la tăierea panglicii unei noi grădinițe cu program prelungit în comuna Crasna din judeţul Sălaj.

Unitatea de învăţământ, finanțată cu 2 milioane de euro de la bugetul de stat, are 8 săli cu spaţiu separat pentru activităţi, dormitor, bucătărie, sală de mese şi o sală pentru educaţie fizică şi sport.

Printre politicienii prezenţi la eveniment s-au numărat președintele UDMR, Kelemen Hunor, deputatul Seres Dénes, senatorul Kovács Irina, secretarul de stat Bogya Annamária și prefectul Dari Toma.

Primarul comunei Crasna, Kovács István, a fost cel care a deschis evenimentul.

În imagini se poate vedea cât de aglomerat a fost la momentul tăierii panglicii.

Amplasamentul a fost sfinţit de doi preoţi ortodocşi, dar şi de un pastorul baptist care a ţinut o rugăciune în limba maghiară.

Evenimentul s-a terminat cu un mic program artistic pregătit de copiii de la cele două secţii ale grădiniţei (limba română şi limba maghiară), relatează presa locală.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Crasna Salaj an scolar 2022-2023
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close