Antena 3 CNN Actualitate Locale Încăierare cu cuțite între 5 bărbați, printre care și un minor, într-un bar din Galați

Încăierare cu cuțite între 5 bărbați, printre care și un minor, într-un bar din Galați

Cinci bărbați, printre care și un minor în vârstă de 17 ani, au participat la o încăierare cu cuțite într-un bar din Galați. Bărbatul care a pornit scandalul a fost prins, iar polițiștii au întocmit un dosar penal.

Încăierare cu cuțite între 5 bărbați, printre care și un minor, într-un bar din Galați
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    Gabi Vlad    |    16 Iul 2021   •   18:16

Joi seara, în jurul orei 19:30, Secția 1 de Poliție Galați  a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că, la un bar de pe strada Brăilei, are loc o încăierare între mai multe persoane.

Polițiștii au mers imediat la fața locului, constatând că, în urma intervenției firmei de pază, conflictul fusese aplanat și identificând, totodată, doi bărbați, de 21 și 23 de ani, care ar fi participat la încăierare. 

Din primele verificări a reieșit că încăierarea ar fi fost cauzată de o discuție în contradictoriu, purtată cu alți doi bărbați, pe terasa barului și, în timpul incidentului, unul dintre aceștia ar fi scos un cuțit pe care îl avea asupra sa, dar nu l-ar fi folosit.

În urma activităților investigative, bărbatul în cauză a fost identificat, pe numele lui fiind emisă ordonanță de reținere, pentru 24 de ore.

În același timp, polițiștii au identificat și un adolescent în vârstă de 17 ani care ar fi participat la încăierare. 

În cauză a fost întocmit dosar penal și polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și distrugere.

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close