Antena 3 CNN Actualitate Locale Situație hilară la un incendiu în Huși. Pompierii au venit să stingă acoperișul unui bloc, fără scară

Situație hilară la un incendiu în Huși. Pompierii au venit să stingă acoperișul unui bloc, fără scară

Pompierii din Huși, județul Vaslui, au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui bloc, fără scară.

Situație hilară la un incendiu în Huși. Pompierii au venit să stingă acoperișul unui bloc, fără scară
Sursa foto: vremeanoua.ro
de Ioana Mircea    |    24 Aug 2023   •   22:20

Un incendiu puternic a izbucnit în urmă cu trei zile la acoperișul unui bloc din Huși, județul Vaslui. Din păcate, pompierii care au intervenit la fața locului, au venit fără scară.

Se pare că scara era la reparat, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. Astfel, Detașamentul de Pompieri Huși a fost nevoit să solicite o scară de la colegii din Bârlad și Vaslui, fapt ce a întârziat stingerea incendiului cu 30-40 de minute. Incendiul ar fi izbucnit de la o instalație electrică improvizată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Secția Huși are propria scară, dar în acea perioadă, crede că de aproximativ două săptămâni, se afla la Vaslui, la reparat. E adevărat că pompierii care au intervenit la blocul cuprins de foc au solicitat imediat ajutorul colegilor din Vaslui și Bârlad, care să le aducă scară.

Citește și: Alertă de incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara. Nu a fost nevoie de evacuarea pacienţilor

A durat cam 30 – 35 de minute, dar apoi pompierii au muncit foarte mult pentru lichidarea focului, ca drept dovadă că au reușit să limiteze incendiul și să salveze locuințele. Evident, multe au fost afectate de fum sau apă, dar nu s-a putut altfel. Îndată cum va fi reparată scara, care avea nevoie de mentenanță, va fi adusă la Secția Huși”, au spus reprezentanții ISU Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

×
Subiecte în articol: Vaslui indendiu
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close