Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic la o casă de vacanță din Tulcea. O mână criminală a fost la mijloc

Incendiu puternic la o casă de vacanță din Tulcea. O mână criminală a fost la mijloc

Un incendiu puternic a izbucnit în această după amiază la o casă de vacanță din județul Tulcea. Se pare că totul a fost făcut cu rea intenție.

Incendiu puternic la o casă de vacanță din Tulcea. O mână criminală a fost la mijloc
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    05 Sep 2023   •   22:25

Pompierii militari din Tulcea au fost solicitați, în această după amiază, în jurul orei 16.30 să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de vacanță din localitatea Crișan, județul Tulcea.

Către locul intervenției, s-au deplasat 7 subofițeri, cu două ambarcațiuni, din cadrul Pichetului de pompieri Nave operative Crișan. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul clădirii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pompierii militari au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului folosind mijloacele specifice din dotare. Casa fiind acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenția pompierilor.

După aproximativ 4 ore, focul a fost lichidat. În urma incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

Cauza probabilă de producere a focului a fost stabilită ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

×
Subiecte în articol: incendiu Tulcea
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close