Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu la un centru pentru copii cu probleme. 12 persoane au fost evacuate

Incendiu la un centru pentru copii cu probleme. 12 persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, într-un centru pentru copii cu probleme în județul Sibiu. 12 persoane au ieșit din clădire.

Incendiu la un centru pentru copii cu probleme. 12 persoane au fost evacuate
de Maria Zărnescu    |    28 Mai 2021   •   15:58

Pompierii anunță că au intervenit în Mediaș cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la o unitate de îngrijiri pentru copii cu probleme, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tablou electric.

Preventiv, 12 persoane internate în centru și angajați au ieșit din clădire până la sosirea pompierilor.

Incendiul a fost stins în scurt timp, informează Mediafax.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost suprasolicitarea tabloului electric principal de distribuție ca urmare a unei defecțiuni.

"Ca urmare a unui apel, venit pe numărul de urgență 112, în cursul acestei dimineți, pompierii militari ai detașamentului Mediaș au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, în Mediaș, strada 1 Decembrie, pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la un tablou electric ce se afla  într-un spațiu tehnic special amenajat. În mod preventiv, aproximativ 12 persoane, beneficiari și personal administrativ s-au autoevacuat până la sosirea forțelor. Incendiul a fost scurt în scurt timp, cauza probabil a acestuia fiind determinată de suprasolicitarea tabloului electric principal de distribuție, ca urmare a unei defecțiuni", a transmis ISU.

×
Subiecte în articol: incendiu centru Sibiu copii probleme
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close