Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu de proporţii după un chef în Teleorman. Petrecăreţii au plecat de acasă lăsând gratarul nesupravegheat

Incendiu de proporţii după un chef în Teleorman. Petrecăreţii au plecat de acasă lăsând gratarul nesupravegheat

Incendiul s-a produs duminică după amiază în curtea unei locuinţe din localitatea Văceni, județul Teleorman, acolo unde, după o petrecere, proprietarii au plecat de acasă şi au lăsat grătarul nesupravegheat.

Incendiu de proporţii după un chef în Teleorman. Petrecăreţii au plecat de acasă lăsând gratarul nesupravegheat
de Mihaela Nedelcuţă    |    Claudia Popovici    |    05 Sep 2021   •   19:14

Potrivit vecinilor, incendiul s-a declanșat după ce petrecăreții s-au îmbătat și au plecat de acasă, lăsând jarul la discreția vântului.

La scurt timp, flăcările au cuprins fânul cosit care era depozitat în curte extinzându-se apoi rapid şi la o anexă plină cu deșeuri lemnoase, un adăpost de animale și o bucătărie de vară.

Speriați de amploarea incendiului, vecinii au alertat pompierii. La faţa locului, salvatorii au intervenit cu două autospeciale de stingere.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Valoarea pagubelor se ridică la 9.000 de lei

Din adăpostul de animale, pompierii au salvat trei animale, doi porci și un câine, care rămăseseră blocate în adăpostul cuprins de flăcări.

Echipajele de intervenție au reușit să izoleze flăcările care amenințau să se extindă și la casa de locuit.

Proprietara casei, o femeie în vârstă de 50 ani, a suferit un atac de panică atunci când s-a întors acasă și a văzut ce s-a întâmplat. După ce a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, femeia a refuzat să meargă la spital.

Potrivit ISU Teleorman, valoarea pagubelor se ridică la 9.000 de lei, iar valoarea bunurilor salvate la 12.000 lei.

×
Subiecte în articol: Văceni indendiu grătare petrecere
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close