Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu de proporții, într-un centru comercial din Timișoara, soldat cu un mort. Poliţia a deschis dosar penal

Incendiu de proporții, într-un centru comercial din Timișoara, soldat cu un mort. Poliţia a deschis dosar penal

Incendiu de proporții, într-un centru comercial din Timișoara, soldat cu un mort. Poliţia a deschis dosar penal
Sursa foto: Foto: ISU Bucuresti-Ilfov/Facebook
de M.Z.    |    10 Dec 2017   •   12:55

UPDATE 12.55 - Poliţiştii din Timişoara au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în urma incendiului izbucnit duminică dimineaţă la două clădiri în care se aflau spaţii comerciale şi soldat cu decesul unei persoane. 

La şapte ore de la declanşare, incendiul a fost localizat, dar nu şi stins. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş, polițiştii şi pompierii fac cercetări pentru a stabili cauzele incendiului, potrivit news.ro.

”S-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar ISU împreună cu Poliţia fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii incendiului”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Patronii care au venit la locul incendiului spun că tocmai făcuseră aprovizionarea de sărbători. Unul dintre ei a povestit că avea într-unul dintre magazine covoare de sute de mii de euro.

----------------------------

Știrea inițială 08.38

Mai multe magazine dintr-un complex comercial din Timișoara ard de mai multe ore, iar o persoană și-a pierdut viața, fiind găsită carbonizată.

Se întinde în forță, însă incendiul s-a extins pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați.

Au fost mobilizate toate forțele ISU din Timiș, astfel că fața locului se află 11 autospeciale cu apă și spumă, dar și echipaje SMURD.

''La locul intervenţiei am sosit cu 11 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, aproximativ 40 de subofiţeri şi șapte ofiţeri. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, la două imobile spaţiu comercial şi construcţii din termopan, din bazar. A fost găsită o victimă carbonizată'', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Meghera.

În acest moment, nu există pericol de explozie.
 

×
Subiecte în articol: Timisoara incendiu mort dosar penal
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close