Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu devastator la un depozit de carburant şi lemne din Eremitu, Mureş | Un bărbat a murit, alţi trei au fost răniţi

Incendiu devastator la un depozit de carburant şi lemne din Eremitu, Mureş | Un bărbat a murit, alţi trei au fost răniţi

Incendiu devastator, în această dimineaţă, la un depozit de carburant şi lemne din comuna Eremitu, judeţul Mureş.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Aug 2023   •   08:06

Un incendiu a izbucnit, astăzi, la un depozit de carburant şi lemne din cadrul unui operator economic din localitatea Eremitu, judeţul Mureş.

"La fața locului au fost mobilizate 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă, o autoscară mecanică de intervenție și salvare de la înălțimi, două autospeciale de primă intervenție și comandă, o autospecială de suport logistic, 3 ambulanțe SMURD dintre care una cu medic, un ATPVM și autospeciala de intervenție cu roboți în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Miercurea Nirajului, SVSU Vărgată și SVSU Eremitu", se arată într-o informare a ISU Mureş.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit primelor informaţii, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de circa 4000 mp, cu degajări mari de fum. Din nefericire, patru bărbaţi au fost răniţi în urma incendiului, unul dintre ei fiind găsit inconştient la faţa locului. Medicii au încercat să îl resusciteze, însă toate eforturile au fost în zadar.

Ceilalţi trei au fost transportaţi de echipajele SMURD la spital.

De asemenea, pompierii au transmis populaţiei un mesaj RO-Alert pentru incendiu major.

"Echipajele intervin în sistem structurat pentru limitarea propagării, localizarea și lichidarea incendiului. Suprafața total afectată este de aproximativ 4600 mp, iar in acest moment se actionează pentru lichidarea incendiului la o suparafață de aproximativ 1800 mp la 2 corpuri de cladire și un depozit de material lemnos din cadrul operatorului economic", au mai precizat reprezentanţii ISU Mureş.

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close