Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu devastator la un depozit de deșeuri, în Techirghiol! Norul uriaş de fum, văzut de la 20 de km distanţă

Incendiu devastator la un depozit de deșeuri, în Techirghiol! Norul uriaş de fum, văzut de la 20 de km distanţă

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi după-amiază, la un depozit de deșeuri din localitatea Techirghiol, judeţul Constanţa. Norul uriaş de fum s-a observat și de la 20 de kilometri depărtare.

Incendiu devastator la un depozit de deșeuri, în Techirghiol! Norul uriaş de fum, văzut de la 20 de km distanţă
Sursa foto: ziuaconstanta.ro
de Iulia Gorgorin    |    03 Mai 2022   •   21:13

Pompierii militari din cadrul ISU Constanța au fost solicitați marți să intervină în județul Constanța, în urma unui apelul la 112.

Flăcările uriaşe au izbucnit la un depozit de deșeuri, lângă centrul logistic Dedeman din localitatea Techirghiol.
 
În imaginile filmate cu drona se poate vedea că este vorba despre un incendiu violent, iar un fum negru a acaparat o suprafață amplă, potrivit ziuaconstanta.ro

Reprezentanţii ISU Constanţa au precizat că au ars materiale combustibile în curtea unei societăți comerciale private, pe o suprafață de aproximativ 300 mp.

Au fost mobilizate pentru localizarea și lichidarea incendiului patru autospeciale de stingere cu apa și spuma, o autocisternă și un echipaj SMURD B.

Aproximativ 20 de pompieri au participat la acţiunea de stingere a incendiului, iar intervenţia a fost una dificilă din cauza vântului care a bătut cu putere.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: incendiu Techirghiol Constanța deseuri
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close