Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu la o fabrică de reciclare din Sibiu. Pompierii intervin la fața locului

Incendiu la o fabrică de reciclare din Sibiu. Pompierii intervin la fața locului

Pompierii din Sibiu intervin de urgență, în aceste momente, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o fabrică de reciclare din localitatea Șura Mică, județul Sibiu.

Incendiu la o fabrică de reciclare din Sibiu. Pompierii intervin la fața locului
Sursa foto: Hepta
de Ioana Mircea    |    05 Oct 2023   •   21:20

Update 20.20 Din fabrică au fost evacuați toți angajații, aproximativ 70 de persoane, din fericire nici o persoană nu necesită îngrijiri medicale. În acest moment pompierii acționează pentru ventilarea unei hale unde se prelucrează deșeuri de hârtie în vederea reciclării, întrucât aceasta este inundată cu fum.

Știrea inițială

Un incendiu a izbucnit în urmă cu câteva momente de la o fabrică de reciclare din localitatea Șura Mică, din județul Sibiu. Din fericire nu au fost înregistrate victime și toate persoanele au fost evacuate la timp.

"ISU Sibiu intervine de urgență în localitatea Șura Mică pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o fabrică de reciclare”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu.

La fața locului sunt mobilizate două autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcerare, două de prima intervenție și trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic.

"Incendiul se manifestă în interiorul halei de producție. Toate persoanele din fabrică au fost evacuate. Intervenția este în desfășurare”, a precizat ISU Sibiu.

Citește și: Incendiu uriaş în Tenerife. Mii de persoane au fost evacuate, iar autoritățile au trimis avioane să lichideze focarele

×
Subiecte în articol: incendiu fabrica Sibiu Șura Mică
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close