Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu la o fermă din Satu Mare: 9.000 de găini au murit carbonizate

Incendiu la o fermă din Satu Mare: 9.000 de găini au murit carbonizate

O hală în care erau ţinute circa 9.000 de găini ouătoare a ars miercuri dimineaţa în localitatea Unimat, din județul Satu Mare.

Incendiu la o fermă din Satu Mare: 9.000 de găini au murit carbonizate
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ştefan Petrică    |    07 Dec 2022   •   10:05

Astăzi, la ora 06:15, Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Someș " al județului Satu Mare, a fost alertat să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la o crescătorie de găini în localitatea Unimat, județul Satu Mare.

La locul intervenției s-au deplasat 12 cadre militare cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

”Astăzi, la ora 06:15, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş ” al judeţului Satu Mare, a fost alertat să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la o crescătorie de găini în localitatea Unimat”, a transmis, miercuri, ISU Satu Mare.

La prima constatare, se pare că incendiul ar fi pornit în zona de producţie a halei şi s-a extins pe o suprafaţă de 1.000 mp, fiind arsă în totalitate.

Valoarea investiției de la Unimăt a fost de 1,7 milioane lei, iar partea salvată de către pompieri are o valoare de aproximativ de 500 mii lei.

Din declarațiile proprietarului, în momentul izbucnirii incendiului în hală erau în jur de 9.000 găini ouătoare. Nicio pasăre nu a supraviețuit, din păcate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Satu Mare incendiu gaini
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close