Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu uriaş în patru localități din Dolj. Oameni intoxicaţi cu fum şi mai multe case cuprinse de flăcări

Incendiu uriaş în patru localități din Dolj. Oameni intoxicaţi cu fum şi mai multe case cuprinse de flăcări

Un incendiu de vegetație a afectat patru localități din Dolj. Mai multe gospodării au fost curpinse de flăcări, iar patru persoane au fost intoxicate cu fum, după ce focul a ajuns în zonele locuite.

Incendiu uriaş în patru localități din Dolj. Oameni intoxicaţi cu fum şi mai multe case cuprinse de flăcări
Sursa foto: Hepta I Mediafax Foto / IGSU
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Oct 2023   •   19:37

Incendiul de vegetație uscată s-a extins, din cauza condițiilor meteorologice, în localitățile Gângiova, Comoșteni, Gighera și Zăval, a informat ISU Dolj.

Focul a fost alimentat de vântul puternic, care a făcut ca flăcările să se extindă către zonele locuite.

Din datele existente la acest moment, șase gospodării au fost afectate de incendiu, iar patru persoane au fost transportare la spitalul din Dăbuleni, fiind intoxicate cu fum.

De asemenea, o persoană care suferea de hipertensiune va fi dusă la spitalul Nr.1 din Craiova.

Citește și: Două tinere din București, reținute după ce au făcut cumpărături în patru judeţe cu zeci de bancnote false de 100 de lei

Pentru că focul se extindea rapid, pe lângă echipajele de voluntari și două autospeciale de la Garda de Intervenție Bechet, la locul intervenției au ajuns echipaje de stingere de la Secția de Pompieri Segarcea, Secția de Pompieri Băilești, Detașamentul 1 de Pompieri Craiova și Detașamentul 2 de Pompieri Craiova.

De asemenea, la ordinul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, două autospeciale de la Detașamentul de Pompieri Caracal, din cadrul ISU Olt, au fost trimise în zona afectată de incendiu, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Dolj incendiu ISU Dolj pompieri
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close