Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu la o garsonieră din Giurgiu. 9 persoane au fost evacuate

Incendiu la o garsonieră din Giurgiu. 9 persoane au fost evacuate

Un incendiu a avut loc în această seară la o garsonieră într-un bloc situat pe șoseaua Sloboziei din municipiul Giurgiu. 9 persoane s-au autoevacuat, iar un bărbat a fost salvat de pompieri cu ajutorul autospecialei pentru intervenție la înălțime.

Incendiu la o garsonieră din Giurgiu. 9 persoane au fost evacuate
Sursa foto: giurgiuveanul.ro
de Claudia Popovici    |    05 Ian 2022   •   22:00

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SAJ. 

La faţa locului salvatorii au găsit un bărbat în vârstă de 53 de ani  care a rămas blocat pe bloc după ce a încercat să deschidă trapa de acces către acoperiș și nu a mai putut coborî din cauza fumului dens. 

Incendiu la o garsonieră din Giurgiu. 9 persoane au fost evacuate

Potrivit presei locale, o femeie, în vârstă de 55 de ani, care locuia tot la etajul al patrulea, a reușit să coboare, însă a fost intoxicată cu fum. Aceasta a primit îngrijiri medicale, la fața locului, din partea echipajului SAJ. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din primele informaţii, cauza probabilă de producere a incendiului în garsonieră a fost scurtcircuitul, iar proprietarii garsonierei nu se aflau în locuință.

Garsoniera a fost afectată în proporție de aproximativ 80%. Au ars mobilier, materiale textile, documente de identitate și electrocasnice. Din păcate, cele două pisici pe care proprietarii garsonierei le aveau au fost surprinse de flăcări și nu au mai putut fi salvate. De asemenea, s-au deteriorat tavanele de la locuința vecinilor de la etajul al treilea. 
 

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close