Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice din Giurgiu. A fost emis mesaj Ro-Alert

Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice din Giurgiu. A fost emis mesaj Ro-Alert

Un incendiu puternic cu degajări mari de fum a izbucnit marți dimineața la un depozit de materiale reciclate din palstic în localitatea Uzunu, județul Giurgiu,. Autoritățile au emis mesaj Ro-Alert.

Incendiu puternic la un depozit de materiale plastice din Giurgiu. A fost emis mesaj Ro-Alert
de Alexandra Dima    |    02 Mai 2023   •   10:45

Potrivit ISU Giurgiu, mesajul Ro-Alert îi vizează pe cetățenii din comunele Călugăreni, Stoenești și Schitu. A fost sesizată Garda de Mediu.

Pompierii susțin că ard acoperișul halei și interiorul, pe o suprafață de aproximativ 600 de metri pătrați, cu degajări mari de fum.

La fața locului intervin pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni și Detașamentului Giurgiu, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Conform primelor informații, nu sunt persoane rănite.

Intervenția este în desfășurare.

Update 13:00 Doi angajați au suferit arsuri și au fost transportați la spital în incendiul care a cuprins marți dimineața un depozit de materiale plastice din județul Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, cele două persoane care se aflau în incinta depozitului au suferit arsuri, una dintre acestea la nivelul feței, iar cealaltă la mâini. Inițial, acestea au refuzat asistență medicală la fața locului, însă la finalul intervenției au acceptat să primească îngrijiri.

Ulterior, bărbații, în vârstă de 57 și 59 de ani, au fost transportați la UPU Giurgiu cu ambulanțele SAJ și SMURD.

În urma incendiului de la depozitul de prelucrare a materialelor reciclabile din localitatea Uzunu au ars trei mori de tocat plastic și metal, o presă balotare, 10 saci cu aproximativ opt tone de material neferos tocat, 10 motoare electrice și acoperișul halei pe circa 600 mp.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de efectul termic al unor substanțe incendiare în momentul folosirii unui utilaj de tocare, a transmis ISU Giurgiu.

×
Subiecte în articol: Giurgiu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close