Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu de proporții într-o hală din Parcul Tetarom, din Cluj-Napoca

Incendiu de proporții într-o hală din Parcul Tetarom, din Cluj-Napoca

Un incendiu de proporții a izbucnit marți seara într-o hală din Parcul Tetarom, din Cluj-Napoca. Mai multe forțe de intervenție au fost trimise în zonă.

Incendiu de proporții într-o hală din Parcul Tetarom, din Cluj-Napoca
Sursa foto: Facebook Sergiu Razvan
de Claudia Popovici    |    20 Dec 2022   •   20:54

Update 21:32: Peste 70 de pompierii din cadrul a patru subunități de intervenție ale pompierilor clujeni intervin la stingerea incendiului.

Potrivit ISU Cluj incendiul a izbucnit marți seara în incinta unei hali din parcul Tetarom.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului acționează șapte autospeciale de stins incendii, trei autoscări și două echipe SMURD. De asemenea, au fost solicitate în sprijin două autospeciale pentru stins incendii din cadrul ISU Alba și una din cadrul ISU Sălaj.

Până în prezent nu au fost persoane care să solicite consult medical. ISU Cluj arată că focarele incendiului au fost limitate și se lucrează în continuare cu un dispozitiv mărit pentru lichidarea acestora.

Flăcările au cuprins o hală cu funcțiuni mixte, cu o suprafață de aproximativ 1000mp cu posibilitate de propagare la alte imobile din vecinătăți.

Au fost solicitate forțe în sprijin, două autospeciale de stinse incendii de la ISU Alba și una de la ISU Sălaj, notează Ziua de Cluj.

Deocamdată nu se știe din ce cauză a izbucnit incendiul.

×
Subiecte în articol: incendiu hala Cluj Napoca
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close