Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu într-un apartament din Roman. Cel puțin șapte persoane au fost evacuate, între care un copil

Incendiu într-un apartament din Roman. Cel puțin șapte persoane au fost evacuate, între care un copil

Un incendiu a izbucnit astăzi într-un apartament din Roman, județul Neamț. Cel puțin șapte persoane au fost evacuate, iar o femeie de 33 de ani a fost transportată la spital.

Incendiu într-un apartament din Roman. Cel puțin șapte persoane au fost evacuate, între care un copil
Sursa foto: ziarulderoman.ro
de Georgiana Adam    |    11 Aug 2022   •   16:36

Potrivit ISU Neamț, incendiul a izbucnit într-un apartament situat pe strada Fundătura Păcii, în Roman.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, din cadrul Detașamentului Roman, și membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Roman.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum într-o cameră dintr-un apartament de la al treilea etaj. Din fericire, în interiorul apartamentului nu se afla nicio persoană.

"Două persoane s-au autoevacuat, iar alte cinci persoane, patru adulți și un copil, de la etajele 3 și 4, au fost evacuate de către forțele de intervenție. Acestea au fost preluate și evaluate de echipajele medicale, doar o femeie de 33 de ani fiind transportată la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman. Concomitent cu evacuarea locatarilor, forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, dar și pentru evacuarea fumului din interiorul locuinței și de pe casa scării. Au ars elemente de mobilier, articole vestimentare, materiale textile și s-au deteriorat pereții apartamentului și alte bunuri din interiorul apartamentului. Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost scurtcircuitul electric”, a precizat sergent major Clarisa Jinga, purtător de cuvânt al ISU Neamț pentru ziarulderoman.ro

 

×
Subiecte în articol: incendiu Neamţ roman apartament
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close