Antena 3 CNN Actualitate Locale Un incendiu a izbucnit la un service auto din Satu Mare. Hala avea 800 de metri pătrați

Un incendiu a izbucnit la un service auto din Satu Mare. Hala avea 800 de metri pătrați

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că un incendiu, a izbucnit, luni, la un service auto din orașul Satu Mare.

Un incendiu a izbucnit la un service auto din Satu Mare. Hala avea 800 de metri pătrați
Sursa foto: Mediafax
de Alexandra Cojoianu    |    19 Dec 2022   •   17:14

În urma incendiului, cinci mașini și o hală de 800 metrii pătrați au ars.

Locuitorii din Satu Mare au fost avertizați prin RO-Alert.

„Pe parcursul intervenției au mai fost solicitate forțe militare, astfel că la stingerea incendiului respectiv la limitarea propagării acestuia au participat 22 de pompieri din cadrul Detașamentului Satu Mare, 5 pompieri din cadrul Detașamentului Carei, cu un total de 5 Autospeciale de stingere cu apă și spumă”, informează ISU Satu Mare.

„Conform declarațiilor proprietarilor, incendiul a izbucnit în zona de servisare a autoturismelor, cauza probabilă a producerii incendiului fiind efectul termic al curentului electric. Personalul s-a autoevacuat, reușind totodată să scoată din zona incendiată 3 autoturisme. Pentru gestionarea evenimentului, de la momentul începerii intervenţiei şi până la momentul lichidării consecinţelor acestuia, forţele militare au lucrat timp de 4 ore.

Dificultatea intervenţiei a fost dată în special de degajările mari de fum şi a multiplelor focare de incendiu. În urma incendiului au ars: construcția halei de servisare pe o suprafaţă de aproximativ 800 mp, precum și 5 autoturisme care se aflau în interior”, au adăugat autoritățile ISU.

×
Subiecte în articol: Satu Mare incendiu
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close