Antena 3 CNN Actualitate Locale Opt persoane s-au salvat în ultima clipă, după ce pensiunea în care se aflau a izbucnit în flăcări

Opt persoane s-au salvat în ultima clipă, după ce pensiunea în care se aflau a izbucnit în flăcări

Un incendiu a izbucnit, marți dimineața, la o casă de vacanță din comuna Jurilovca, județul Tulcea. În urma incendiului opt persoane s-au autoevacuat în ultima clipă, cinci dintre acestea fiind transportate la spital.

Opt persoane s-au salvat în ultima clipă, după ce pensiunea în care se aflau a izbucnit în flăcări
de Paula Solomon    |    10 Aug 2021   •   08:30

Potrivit ISU Tulcea, pompierii au fost alertați la ora 04.38, prin SNUAU 112, de producerea unui incendiu la o casa cu regim de închiriere în com. Jurilovca. Detașamentul de Pompieri Tulcea si Stația de Pompieri Babadag au răspuns solicitării cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțimi, o autospeciala pentru descarcerare și doua echipaje SMURD. La fața locului au sosit în sprijin 3 echipaje SAJ și echipaje din cadrul IPJ. Primul echipaj sosit la fața locului a aparținut SVSU Jurilovca sub coordonarea primarului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În casa de vacanța se aflau 8 persoane care au fost surprinse de incendiu, dar care au reușit să se autoevacueze. În urma evaluării medicale s-a luat decizia transportării unui număr de 5 persoane la spital. O persoană a fost asistată medical la fața locului, refuzând în final transportul  la o unitate spitalicească, iar două nu au avut nevoie de asistență medicală.

Incendiul a fost lichidat la ora 07.00. Potrivit primelor informații, cauza incendiului ar fi un scurtcircuit electric. 

 

 

×
Subiecte în articol: incendiu jurilovca
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close