Antena 3 Actualitate Locale Incendiu la o clinică din Cluj-Napoca. Focul ar fi fost pus intenționat

Incendiu la o clinică din Cluj-Napoca. Focul ar fi fost pus intenționat

29 Aug 2017   •   17:04
Incendiu la o clinică din Cluj-Napoca. Focul ar fi fost pus intenționat

Aproape 20 de pacienți au fost evacuați, după ce a izbucnit un incendiu la clinica medicală 2 din Cluj-Napoca. Pompierii au indicii potrivit cărora focul ar fi fost pus intenționat.

Incendiul a izbucnit în noaptea de luni spre marși la clinica mediclaă 2 din Cluj-Napoca. La fața locului au fost trimise două ambulanțe și trei autospeciale pentru a stinge vâlvătaia.

 „În noaptea de luni spre marţi a izbucnit un incendiu la clinica Medicală 2 din Cluj-Napoca unde s-a intervenit cu trei autospeciale de stins incendii şi două ambulanţe, cu un total de 14 pompieri. A ars un dulap aflat pe un hol de la un etaj al clădirii şi au fost evacuaţi aproximativ 20 de pacienţi, adulţi. Nu au fost victime. Cauza probabilă a incendiului este folosirea intenţionată a mijloacelor de aprindere, cineva a folosit focul cu intenţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Ciprian Cornea, pentru sursa citată.

Monica Costin, directorul de îngrijiri al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, care are în subordine clinica Medicală 2, a explicat că niciunul dintre pacienți nu a fost rănit în urma incendiului.

„A fost un incendiu la Medicală 2, pe un coridor mai izolat, au fost evacuaţi o parte din pacienţi care puteau să meargă, mai mult din cauza fumului şi a sperieturii. Nu s-a întâmplat nimic, nimeni nu a păţit nimic, nici pacienţii, nici personalul medical. Focul a fost stins, se presupune că ar fi fost pus de cineva. Ne punem întrebarea cine ce a făcut şi ce a dorit. Ulterior a mai fost un foc descoperit pe un coridor între secţiile de ORL şi Reumatologie, care sunt în aceeaşi clădire a clinicii Medicală 2, şi a fost anunţat de asistenta care era de gardă”, a spus Costin.

Conducerea unităţii medicale a demarat o anchetă internă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close