Incendiu la un hotel din Păltiniş. Peste 100 de persoane, evacuate

de M.Z.    |    13 Feb 2020   •   07:58
Incendiu la un hotel din Păltiniş. Peste 100 de persoane, evacuate Foto: ISU Sibiu

Pompierii au evacuat, joi dimineaţa, peste 100 persoane dintr-un hotel din staţiunea Păltiniş, în urma unui incendiu izbucnit în interiorul zonei SPA, două femei fiind intoxicate cu fum, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

"Printr-un apel venit pe nr. de urgenţă 112, în această dimineaţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Cpt. Dumitru Croitoru' al judeţului Sibiu a fost sesizat cu privire la existenţa unui incendiu izbucnit în interiorul zonei SPA a unei unităţi de cazare tip hotel din staţiunea Păltiniş. S-a intervenit de urgenţă cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de salvare de la înălţime, autospeciala de transport victime multiple şi trei echipaje SMURD. S-a procedat pentru evacuarea unui număr de 106 persoane cazate şi trei angajaţi ai hotelului", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Două femei au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu, a mai spus reprezentanta ISU. Este vorba despre două femei de circa 50 şi 20 de ani, intoxicate cu fum.

Pompierii au anunţat, ulterior, că au reuşit să stingă incendiul, în urma căruia au fost evacuate peste 100 de persoane, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close