Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu la un restaurant din Curtea de Argeş. Doi angajați s-au intoxicat cu fum - VIDEO

Incendiu la un restaurant din Curtea de Argeş. Doi angajați s-au intoxicat cu fum - VIDEO

 Incendiu la un restaurant din Curtea de Argeş. Doi angajați s-au intoxicat cu fum - VIDEO
Sursa foto: sursă foto: argeș-știri.ro
18 Iul 2019   •   12:30

UPDATE Un incendiu a izbucnit, joi, la un restaurant din municipiul Curtea de Argeş, doi angajaţi care se aflau în imobil având nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, flăcările au cuprins acoperişul restaurantului, cu degajare mare de fum. În clădire nu se aflau alte persoane, cu excepţia celor doi angajaţi, cărora paramedicii SMURD le-au acordat primul ajutor. 

"În interiorul localului, în momentul izbucnirii incendiului se aflau două persoane (angajaţi), un bărbat şi o femeie, care, iniţial, au încercat să stingă incendiul, iar ulterior s-au autoevacuat. Cele două persoane au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, femeia fiind transportată la spital, întrucât prezenta intoxicaţie cu fum", se arată într-un comunicat al ISU Argeş. 

Conform aceleiaşi surse, până la finalul intervenţiei, o altă femeie, tot angajată a localului, a fost asistată de către echipajul SMURD, după ce suferise un atac de panică, dar a refuzat transportul la spital. 

"La faţa locului au fost mobilizate cinci autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, un autocamion cu motopompe, o ambulanţă SMURD şi două autospeciale de primă intervenţie şi comandă de la detaşamentele de pompieri Curtea de Argeş şi Piteşti şi peste 40 de pompieri. În urma incendiului au ars acoperişul localului pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi, tavanul, dar şi bunuri din interior", precizează ISU Argeş. 

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost efectul termic al curentului electric produs la motorul electric al hotei.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close