Antena 3 CNN Actualitate Locale Pericol de explozie la o benzinărie din Timiș: Un autotren a intrat în panoul care afișa prețurile la pompă

Pericol de explozie la o benzinărie din Timiș: Un autotren a intrat în panoul care afișa prețurile la pompă

A fost pericol de explozie, astăzi, la o benzinărie din localitatea Margina, județul Timiș, după ce un autotren a intrat în panoul de afișaj al prețurilor de la pompă.

Pericol de explozie la o benzinărie din Timiș: Un autotren a intrat în panoul care afișa prețurile la pompă
de Andreea Borboros    |    Ioana Mircea    |    16 Oct 2023   •   20:15

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș au fost solicitați, astăzi în jurul orei 16.29, să intervină la o benzinărie din localitatea Margina, după ce un un autotren a lovit totemul benzinăriei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma evenimentului s-a produs un incendiu la autotren și la panoul de afișaj al prețurilor. Din primele informații, autotrenul transporta rulote. În autotren se afla doar conducătorul, care s-a autoevacuat și a fost preluat de ambulanța SAJ în stare conștiență.

Citește și: Incendiu uriaş la o groapă de gunoi din Dâmbovița

"Începând cu ora 16.41 s-a dispus activarea Grupei Operative la nivelul Inspectoratului. Au fost forțe și mijloace din cadrul a 5 subunități de intervenție: 2 ofițeri și 32 subofițeri, cu 2 autospeciale de serviciu, șase autospeciale de stingere, o autocisternă de 30.000 de litri, o autospecială de descarcerare mică, o autospecială de primă intervenție și comandă", a transmis ISU Timiș.

Din fericire incendiul a fost lichidat, fără a fi înregistrate victime.

×
Subiecte în articol: incendiu Timis
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close