Antena 3 CNN Actualitate Locale Un incendiu a pârjolit 100 de hectare de culturi agricole, iar zeci de animale au ars de vii, în Piatra Olt

Un incendiu a pârjolit 100 de hectare de culturi agricole, iar zeci de animale au ars de vii, în Piatra Olt

Un incendiu a mistuit 100 de hectare de culturi agricole și vegetație uscată, în orașul Piatra Olt. Patru oameni suferit atacuri de panică, iar 25 de animale au ars de vii.

Un incendiu a pârjolit 100 de hectare de culturi agricole, iar zeci de animale au ars de vii, în Piatra Olt
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Alexandru Dobre
de Loredana Chimoiu    |    Ioana Mircea    |    28 Iul 2022   •   00:01

Patru oameni au suferit atacuri de panică, 25 de animale au ars de vii și două gospodarii au fost mistuite de flăcări și 100 de hectare de vegetație uscată și culturi agricole, în orașul Piatra Olt.

Într-o gospodărie au ars anexa, cu suprafața de aproximativ 70 de metri pătrați și animalele din aceasta ( 10 vaci și 15 capre) și într-o altă gospodărie au ars o casă, de 65 de metri pătrați și anexe pe 20 de metri pătrați.

Au mai ars aproximativ 100 de hectare de vegetație uscată, miriște, culturi agricole, vie, pe teren arabil și în curțile cetățenilor.

Patru persoane suferit atacuri de panică, însă toate au refuzat transportul la spital.

În sprijinul pompierilor din Olt au acționat și pompieri de la Dolj Și Argeș cu trei autospeciale. In total, 70 de pompieri, cu opt autospeciale de stingere, autospeciale pentru primă intervenție, două echipaje SMURD.

Cauza probabilă a fost un foc în spațiu deschis, propagat de la incendiu de vegetație uscată.

×
Subiecte în articol: incendiu Piatra Olt
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close