Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu de proporții la locuința unor vârstnici, în Gura Humorului | Casa și o anexă gospodărească, distruse complet

Incendiu de proporții la locuința unor vârstnici, în Gura Humorului | Casa și o anexă gospodărească, distruse complet

Incendiu de proporții la o gospodărie din Gura Humorului! Patru ore s-au luptat pompierii ca să stingă flăcările. Focul a ars pe o suprafață de aproape 180 de mp, distrugând în totalitate o casă și o anexă gospodărească.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2024   •   10:24

"Incendiul a fost observat şi anunţat la numărul unic de urgenţe 112 cu întârziere, astfel încât, la sosirea echipajelor, flăcările se manifestau deja generalizat la o casă de locuit şi la o anexă gospodărească, fiind extinse la o a doua locuinţă (din aceeaşi gospodărie), unde au cuprins acoperişul şi podul acesteia.

Toate construcţiile constituiau un corp comun, fiind dispuse în forma literei "U", favorizând propagarea incendiului", au transmis oficialii ISU.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu incendiul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Doi oameni au avut nevoie de ajutor medical, proprietarul, un bărbat de 84 de ani, și soția lui care a suferit un atac de panică.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

×
Subiecte în articol: incendiu Gura Humorului
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close