Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu provocat intenționat la o casă din județul Neamț

Incendiu provocat intenționat la o casă din județul Neamț

O casă de locuit din localitatea nemţeană Petru Vodă a ars, vineri dimineaţa, într-un incendiu provocat de persoane rămase deocamdată necunoscute, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenent Irina Popa.

Incendiu provocat intenționat la o casă din județul Neamț
20 Dec 2019   •   10:39

Conform acesteia, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar la intervenţia de stingere a incendiului au participat 3 echipaje de pompieri de la Garda Poiana Teiului.

"Prin apel la 112, în jurul orei 05.00, pompierii de la Garda 2 de Intervenţie Poiana Teiului au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă în satul Petru Vodă, comuna Poiana Teiului. Incendiul se manifesta la podul locuinţei. Pompierii au stins incendiul şi au stabilit cauza probabilă de producere a incendiului ca fiind acţiunea intenţionată", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

O altă casă, din localitatea Săbăoani, a ars, de asemenea, vineri, într-un incendiu izbucnit din cauza unui scurt-circuit, în acest caz poliţiştii efectuând cercetări în cadrul unui dosar penal, pentru distrugere.

Proprietara casei, o femeie în vârstă de 34 de ani a avut nevoie de asistenţă medicală, dar a refuzat transportul la spital. Mama acesteia, o femeie în vârstă de 64 ani, a fost transportată la spital cu atac de panică.

Primii care au au ajuns la intervenţie au fost pompierii voluntari de la SVSU Săbăoani, care au localizat incendiul, iar cei din cadrul Detaşamentului Roman au stins flăcările şi au stabilit cauza probabilă de producere ca fiind efectul termic al curentului electric. 
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Neamţ
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close