Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic într-un bloc din Alexandria, zeci de oameni evacuaţi şi trei intoxicaţi cu fum

Incendiu puternic într-un bloc din Alexandria, zeci de oameni evacuaţi şi trei intoxicaţi cu fum

Incendiu puternic într-un bloc din Alexandria, în această dimineaţă. Zeci de oameni au fost evacuaţi, iar trei au fost intoxicaţi cu fum.

Incendiu puternic într-un bloc din Alexandria, zeci de oameni evacuaţi şi trei intoxicaţi cu fum
Sursa foto: Facebook | ImpactNews24
de Alin Tarnovschi    |    16 Oct 2021   •   11:17

Un incendiu a izbucnit, astăzi, într-un apartament al unui bloc din Alexandria. Trei persoane au fost transportate la spital după ce s-au intoxicat cu fum sau au suferit arsuri.

Pompierii au evacuat 9 persoane, iar 13 au ieșit singure.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, incendiul a izbucnit într-un bloc din Alexandria, pe strada București.

La sosirea pompierilor, 13 persoane ieșiseră singure, iar 9 au fost evacuate de salvatori.

Salvatorii au preluat cinci victime, dintre care trei au fost duse la spital de echipajele medicale ale SAJ și SMURD, cu intoxicație cu fum și arsuri de gradele 2 și 3.

Incendiu într-un bloc din Alexandria - trei persoane au fost transportate la spital --->https://bit.ly/3BMlwiA ALEXANDRIA- ⚠️ Stire in curs de actualizare ⚠️ | Nouă persoane dintr-o scară de bloc de pe strada București din Alexandria au fost evacuate, în timp ce alte 13 s-au autoevacuat, sâmbătă dimineață, după ce un incendiu a izbucnit la unul dintre apartamentele de la etajul 1 al clădirii. DETALII AICI--->https://bit.ly/3BMlwiA

Publicată de ImpactNews24 pe Vineri, 15 octombrie 2021

Două persoane, cu atac de panică și ușoară intoxicație cu fum, au primit primul ajutor, dar au refuzat să meargă la spital.

Cauza probabilă a incendiului a fost un radiator lăsat sub tensiune, nesupravegheat, care a aprins materialele ușor combustibile din apropierea sa.

×
Subiecte în articol: alexandria Teleorman incendiu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close