Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic în judeţul Constanţa. O fabrică de pâine a fost curprinsă de flăcări uriaşe

Incendiu puternic în judeţul Constanţa. O fabrică de pâine a fost curprinsă de flăcări uriaşe

S-a dat alarma în localitatea Satu Nou din judeţul Constanta, după ce o fabrică de pâine a fost cuprinsă de flăcări. Şapte autospeciale de stingere a incendiului au ajuns imediat la locul incendiului. Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au acţionat cu apă pentru a stinge flăcările violente.

Incendiu puternic în judeţul Constanţa. O fabrică de pâine a fost curprinsă de flăcări uriaşe
de Paula Solomon    |    20 Sep 2021   •   23:42

Anunţul a fost făcut luni seara, după lăsarea întunericului, în jurul orei 21.30 de minute.

Din fericire, în acel moment fabrica de pâine era închisă, iar în interior nu se afla nicio persoană.

"ISU Constanţa intervine în sat Satu Nou, comuna Mircea Vodă, la un incendiu izbucnit la o hală, fabrică de pâine. La faţa locului au intervenit şapte autospeciale de stingere, două autoscări, o descarcerare, un SMURD B cu 45 de pompieri. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 1400 mp, iar la momentul izbucnirii acestuia, fabrica nu avea program de lucru. Echipajele de intervenţie de la faţa locului au reuşit limitarea incendiului, nefiind vreun pericol de extindere la locuinţele din apropiere. Din fericire, până la această oră, nu există victime", a anunţat Răzvan Parconie, ISU Dobrogea.

Fabrica a fost construită în 1998.

×
Subiecte în articol: incendiu Constanța fabrică de pâine
Parteneri
Au fost stabilite noile tarife plafonate pentru polițele RCA!
x close