Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic în județul Mureș. O persoană a murit, iar alta a fost intoxicată cu fum. Incendiul ar fi fost provocat intenționat

Incendiu puternic în județul Mureș. O persoană a murit, iar alta a fost intoxicată cu fum. Incendiul ar fi fost provocat intenționat

Incendiu puternic în județul Mureș. O persoană a murit, iar alta a fost intoxicată cu fum. Incendiul ar fi fost provocat intenționat
Sursa foto: foto- Pexels
12 Apr 2018   •   22:19

O femeie din municipiul Reghin a decedat iar alta a suferit arsuri şi s-a intoxicat cu fum, după ce în apartamentul în care se aflau a izbucnit un incendiu ca urmare a unei acţiuni intenţionate, a anunţat joi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş.

Potrivit surselor, în locuinţa respectivă a avut loc un conflict şi un bărbat, soţul uneia dintre femei, le-ar fi înjunghiat pe cele două colocatare, după care le-ar fi dat foc pentru a ascunde urmele.

"Poliţiştii împreună cu procurorul criminalist s-au deplasat la faţa locului, unde au descoperit o persoană decedată şi una rănită. În urma activităţii desfăşurate, sub coordonarea procurorului, a fost identificat un bărbat care este bănuit că a provocat incendiul ce a dus la vătămarea celor două persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Ramona Varodi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Mureş, maior Cristian Virag, a precizat că la faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Reghin cu o autospecială cu apă şi spumă, care au evacuat cele două persoane şi au lichidat incendiul. 

”Incendiul a izbucnit în urma unei acţiuni intenţionate”, arată ISU Mureş.

”În urma activităţilor desfăşurate a fost identificat un bărbat care se pare că ar fi vătămat cele două persoane”, au spus, la rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Mureş.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: incendiu mures persoana fum
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close