Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic în județul Vaslui. Doi bărbați au fost răniți, după ce un autoturism a ars în totalitate

Incendiu puternic în județul Vaslui. Doi bărbați au fost răniți, după ce un autoturism a ars în totalitate

Incendiu puternic în județul Vaslui. Doi bărbați au fost răniți, după ce un autoturism a ars în totalitate
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Aug 2017   •   20:17

Traficul pe DE 581, pe raza comunei Costeşti, este blocat din cauza unui accident în urma căruia un autoturism a ars în totalitate, două persoane fiind rănite. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Silvia Manta, maşina care a luat foc avea instalaţie pe gaz, care a explodat în urma impactului cu un alt autovehicul. 

'Din primele informaţii primite de la poliţiştii rutieri aflaţi la faţa locului, un cetăţean moldovean se deplasa pe ruta Vaslui - Bucureşti cu un autoturism dotat cu instalaţie pe gaz. La un moment dat, un autoturism i-a tăiat calea şi a intrat în coliziune cu maşina condusă de cetăţeanul din Republica Moldova, în urma impactului având loc o explozie la butelia de gaz. Ambii conducători auto au fost răniţi, ei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul', a declarat Silvia Manta. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pentru stingerea incendiului, dar autoturismul a fost complet avariat. La faţa locului s-a deplasat şi prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popica. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: incendiu raniti autoturism
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close