Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap din judeţul Suceava

Incendiu puternic la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap din judeţul Suceava

Un incendiu puternic a avut loc joi, la Centrul de Recuperare a Persoanelor cu Handicap din Pojorâta, județul Suceava. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

Incendiu puternic la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap din judeţul Suceava
Sursa foto: ISU Suceava
de Paul Ciurari    |    11 Noi 2021   •   16:40

Pompierii militari au intervenit, joi, 11 noiembrie, la stingerea unui incendiu izbucnit la Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap din Pojorâta, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Precizările făcute de ISU Suceava

"Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și lucrătorii SVSU Pojorâta au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Pojorâta.
 
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la o anexă ce aparține Centrului de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Pojorâta. Flăcările s-au propagat la proprietatea învecinată și au aprins un foișor.
 
Incendiul a fost lichidat la ora 11:40.
 
Au ars: anexa centrului, pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, și materialele depozitate în aceasta; acoperișul foișorului și un perete al construcției pe aproximativ 80 de metri pătrați. S-au degradat restul clădirii și bunuri din interiorul acesteia.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise

Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat o clădire administrativă (corp de magazii), ce aparține centrului, și casa de locuit a proprietății învecinate", au transmis reprezetanţii ISU Suceava.

×
Subiecte în articol: incendiu Suceava Centru de Recuperare
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close