Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț din Suceava! Două case au luat foc, una a fost distrusă complet

Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț din Suceava! Două case au luat foc, una a fost distrusă complet

Un incendiu puternic a izbucnit, în urmă cu puțin timp, lângă Mănăstirea Voroneț din orașul Gura Humorului, în județul Suceava.

de Mia Lungu    |    04 Mai 2024   •   15:23

Pompierii au fost chemați să intervină, cu doar câteva ore înainte de Sărbătoarea Învierii, pentru stingerea unui incendiu puternic în apropiere de Mănăstirea Voroneț.

Din cauza faptului că bate cu putere, iar majoritatea acoperișurilor locuințelor din zonă sunt realizate din șiță, riscul ca focul să se extindă la alte case și la mănăstire este ridicat.

Zeci de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi voluntari, au reuşit să prevină extinderea flăcărilor, iar ulterior s-au luptat câteva ore pentru a lichida incendiul.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini cu incendiul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Totul a început la o casă aflată la doar câteva sute de metri de biserică.

Incendiul a izbucnit sâmbătă, în jurul orei 15:00. La fața locului au intervenit pompierii militari pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Incendiul s-a manifestat la o casă de locuit și la două anexe gospodărești, iar flăcările s-au propagat și la acoperișul unei locuințe învecinate.

O femeie în vârstă de 48 de ani a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale.

Paramedicii SMURD au stabilizat-o și au predat-o, ulterior, unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, care a transportat-o la spital.

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close