Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic la marginea Aradului! Pompierii au stins focul după trei ore

Incendiu puternic la marginea Aradului! Pompierii au stins focul după trei ore

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în această după masă pe strada Tarafului, situată la marginea oraşului Arad. Intervenția pompierilor a durat aproximativ trei ore și a fost îngreunată din cauza vântului. Focul a pornit de la mai multe persoane care au dat foc unori cabluri, dar și altor materiale.

Incendiu puternic la marginea Aradului! Pompierii au stins focul după trei ore
Sursa foto: aradon.ro
de Daciana Cordoş    |    28 Iun 2022   •   21:57

Trei ore s-au chinuit echipajele de intervenţie să stinga focul, din cauza faptului că vantul înteţea flăcările.

În apropiere se afla o ferma de animale,un bloc dar şi mai multe case, care nu au fost afectate de incendiu, datorita intervenţiei prompte a pompierilor. Aceştia au stabilit si cauzele izbucnirii foculu. Mai multe persoane au aprins, în câmp, cabluri si alte materiale, în vederea recuperării fierului.

"Profesionalismul pompierilor arădeni a făcut ca incendiul să nu afecteze imobilele din vecinătate, salvând astfel o fermă de animale, un bloc și casele din împrejurimi. Au ars aproximativ două hectare de vegetație uscată și deșeuri. Cauza probabilă de producere a incendiului: folosirea sursei de aprindere în mod intenționat. În speță, mai multe persoane au aprins cabluri și alte materiale în scopul recuperării fierului, cauzând astfel un incendiu care se putea solda cu victime omenești și pagube materiale însemnate", au declarat reprezentanții ISU Arad, potrivit aradon.ro

×
Subiecte în articol: incendiu Arad
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close