Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic la un service auto din Curtea de Argeș. Două mașini au fost distruse de flăcări

Incendiu puternic la un service auto din Curtea de Argeș. Două mașini au fost distruse de flăcări

Un incendiu puternic a cuprins un service auto din Curtea de Argeș. În interior, se aflau mai multe mașini, iar proprietarul a încercat să stingă flăcările. A fost însă rănit și transportat de urgență la spital.

de Mariana Zaharia    |    13 Feb 2024   •   07:49

Misiunea pompierilor a fost una foarte grea și asta pentru că în interior erau depozitate mai multe vopseluri și uleiuri, toate fiind inflamabile, iar riscul de extindere a flăcărilor a fost extrem de mare.

În timp ce au stins incendiul, pompierii au fost nevoiți să acționeze ca să protejeze și mai multe imobile aflate în vecinătate, mai multe case, dar și o pensiune.

”S-a intervenit cu cinci autospeciale de stingere și o autoscară de care nu a fost nevoie, deoarece era impsibilă amplasarea.

A fost o intervenție destul de dificilă. A ars un service auto, suprafață de aproximativ 200 mp, și două autoturisme care se aflau înăuntru au fost avariate”, a transmis căpitan Nicolae Milcă, ISU Argeș.

×
Subiecte în articol: incendiu service auto ISU Argeş
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close